2024-11-13 526 浏览
Hyatt Centric嘅顶楼空中餐厅Cruise一向都好受欢迎!最近最新推出星期三龙虾之夜菜单🦞即刻同左男朋友去试!望住靓靓维港夜景食饭🌃超有情调呢✨套餐中嘅龙虾有三款煮法选择:包括甜罗望子辣椒炒龙虾、红咖喱椰子炒龙虾同星洲辣椒炒龙虾,配搭四款配菜,有自家烤制印度烤饼、炒通菜、椰菜花同蛋炒饭。另加$264就有house red/white/sparkling wine 一支🍾 我地今次试左星洲辣椒炒龙虾🦞龙虾超巨型!肉质弹牙亦好新鲜,酱汁完全还原新加坡正宗味道👅味道甜辣交织,愈食愈惹味,建议搭配印度烤饼一齐食,味道无咁腻~ 配菜都一啲都唔马虎,通菜超有获气,炒饭炒至干身粒粒分明,好钟意个口感🥰