2014-08-03 1351 浏览
睇戏前同妈咪快食一餐,最重要唔使排队(星期六真系好难)去到见门口无人!即刻攞飞仔!门口放个雪柜放蛋糕,色彩缤纷好吸引!等咗十分钟有位!一张靠墙六人枱!一边梳化!一边木椅!可惜梳化皮已经烂咗!呢度无儿童餐具!入口好窄!我张枱在最尾,两边放枱椅之后我行入去要好小心,因为随时撞到人!难得星期六都有下午茶餐,问侍应茶餐份量会唔会好细,侍应哥哥话差不多,所以叫三个茶餐分享,再叫多个沙律!(因为要留肚食甜点)叫咗:茄汁吞拿鱼意粉(茶餐)--茄汁比较水汪汪,挂唔到上意粉,酱汁味道似「地X茄汁吞拿鱼」,不过味道又唔差,如果杰身啲就好好多,意粉有咬口,唔会软淋淋,蕃茄碎同吞拿鱼好夹!菠菜蘑菇忌廉意粉(茶餐)--菠菜无怪味(三只马骝都肯食)蘑菇片烟韧,忌廉汁都系同样问题,较水汪汪,味道唔错!都系要杰身啲!厨师薄饼(茶餐)--上菜仲热辣辣,尺寸唔大,薄批底,外皮好脆,芝士半溶,可以拉起一丝丝,配料唔多,只有三色椒丝同烟肉,烟肉焗到少许㶶边,好香脆,简单已经好味,薄饼唔系斗多材料,系要配搭得好!烟三文鱼沙律--烟三文鱼烟韧,正常,沙律菜新鲜爽口,沙律酱唔系好多,唔会浸住啲菜,配条焗脆面包条,酸酸嘅蕃茄仔!面头

烟三文鱼沙律--烟三文鱼烟韧,正常,沙律菜新鲜爽口,沙律酱唔系好多,唔会浸住啲菜,配条焗脆面包条,酸酸嘅蕃茄仔!面头有芝士粉!good!
朱古力蛋糕(两件)--厚cream好滑,唔会过甜!朱古力味浓,蛋糕松软!good!

餐饮热柠茶--普通茶包冲!正常!

服务嘅男仔都几勤快,明显系新手,因为都要问其他店员,不过态度几好!食物上菜好快到,餐厅无厕所,要行几远去商场厕所,唔系几方便!
2014-08-02