2024-06-09 333 浏览
同群友聚会:唔想谂,因为有太多新识嘅朋友,拣聚会嘅地方一定要小心,唔可以太贵,唔可以太小选择,又要个个人啱口味,有热有冻,有生有熟,有清有酒,所以就好「理所当然」咁拣日式放题。年纪大,如果后生我一定只攻贵价野食,但依家胃口无咁好,无样试一转都已经饱到想呕🤣顺次序叫一转,刺身,烧蚝/扇贝,肝(唔识分鸭定鹅)但一定滑同香,中式鳝,冻鹅肝,海胆手卷(够细旧又有海胆味),花胶,饱汁菜类,冻虾(够爽),黑松露糖心蛋,鱿鱼须,天妇罗,羊架,烧牛舌,菠萝(劲甜),烧榴连,海鲜粥,火灸寺司,花之恋,和牛粒…….雪糕,甜品…打字打到手软。价钱:星期六最贵时段,全包都系$350,性价比算高👍🏻服务:基本个个忙到死,唔好望佢地好好招呼,唔闹人已经收货🤣🤣缺点:1.5小时点菜,两个钟一定要起身交台(咁人地都要做第二转,无计)如果想坐底倾计就唔好黎呢度,因为我地净系食,已经有下场玩,先选呢度晚餐。食物质素:食物刺身够鲜,蚝就太调味重手无乜蚝味,其他煮物都出色,小小放题收费可以叫做酒店水准,会再去👍🏻
价钱:星期六最贵时段,全包都系$350,性价比算高👍🏻
2024-06-08