2019-06-12
跟男朋友选了间意大利餐厅作午餐❤间餐厅系外国人开我选了Mixed mushroom and truffle fettuccini杂菌松露宽条面男朋友就选了意大利三文治Panini 加薯条Fries, 我试咗佢件三文治觉得好好食里面有Mortadella, salami , Parma ham, buffalo , mozzarella , semi sun-dried tomatoes , salsa verda artichoke served 其实我照抄Menu, 哈哈,其实张menu好详细写左里面有咩,好细心餐厅的服务员和老板service 很好,面带笑容,仲会关心你对食物的睇法,觉得好唔好食等等而且虽然间餐厅不是很大,但内里有独立的男洗手间和女洗手间🚻很干净的我好中意饮佢杯Fresh lemonade🕺🏽大家一定要试下下次会同男朋友再黎
间餐厅系外国人开
而且虽然间餐厅不是很大,但内里有独立的男洗手间和女洗手间🚻
很干净的
下次会同男朋友再黎