2017-11-29
Yeah..今日可以同男朋友一齐放假。星期日😍,可以拍拖,high tea..同男朋友出左去旺角行街,星期日旺角四围都好多人,想揾个地方慢慢坐下食下野hea下😊突然谂到好耐无饮茶!甘经过稻香就走上去啦,心谂好怕要等位。点知上到去就有位,吾洗等,仲要吾洗迫吾洗搭枱(我好怕搭枱,感觉好奇怪,望住人地食饭😝)有好多点心纸,我俩好兴奋,不停画。虽然星期日,但都吾系特别好贵,比较平日贵2蚊左右同少左特价点心。我地就叫左以下既点心:鸡扎拼鸭扎($17.8):一次过满足我地两个既愿望,一人一件。热辣辣,好食白雪豆沙包($14.8):第一次试,都几特别,豆沙包出面系椰丝,又系热辣辣,豆沙馅吾甜,不过我就觉得椰丝太多啦。卤水猪耳($38):都几大碟,不过卤得吾够入味,少偏咸,食多几件觉得好肥素鹅($38):都好大份,但切吾断一件件既☹️,扣分,个馅好食,但我一夹就散哂啦。师父应该吾识切🤔虾烧卖($22):男朋友必点,佢好中意食烧卖,稻香烧卖吾算话劲好食,但都大粒,又吾系全部肥肥肉,个味都几好😊炸云吞($15.8):炸云吞我觉得无乜好特别,间间都差吾多既🤓仲有甘岩姐姐推左15蚊2碗碗仔翅,我地一人一碗即刻食
我地就叫左以下既点心:
仲有甘岩姐姐推左15蚊2碗碗仔翅,我地一人一碗即刻食,忘记了影相,应该系太多卖吾哂先甘平促销🤣
整体泥讲。我地又吾觉得好贵既,不过对比平日价钱就无得讲啦。但星期日既旺角,有个地方舒服饮下茶慢慢坐下吹下水,呢度就几好啦😊