2017-01-17
星期日睇完戏差不多一点四十五,想系屯门一连几个大型商场揾食系一件极不容易的事!好恐怖既「人患」!忽发奇想,就提议去必胜客睇睇情况。到门口攞到30号筹,叫到25号,门外只系有一家人同一对人在等候⋯⋯大约十分钟左右,已经安排入座了。两个人,叫咗一个午餐:沙律、普通批加芝脆边跟cream soda(大概HK$92),散叫一个海鲜寛条面(HK$79)。想起以前惠顾任何意粉、焗饭(HK$39起),都会跟半条蒜蓉包。转咗好耐,蒜蓉包只有单叫⋯⋯今日斋叫一条蒜蓉包要HK$40!不过⋯⋯Pizza Hut 堂食蒜蓉包真系好好味!海鲜寛条面,味道一样的浓,不过年纪大了,自觉有点咸同漏的感觉,可以多返2注宽条面同海鲜,会感觉值得少少Pizza加了芝脆边,又系冇得输,热腾腾好好味。最后想讲:好挂住你呀 "自助沙律吧"~
Pizza加了芝脆边,又系冇得输,热腾腾好好味。
最后想讲:好挂住你呀 "自助沙律吧"~