2019-01-22 1257 浏览
某星期日晚上在elements 睇戏所以在openrice 随意找到这家餐厅有优惠就来了。本来在想,有买一送买一优惠咁抵都唔知系咪好好食,不过试一次都无妨。反正有得网上booking 好方便。可能星期日晚冇左上班族,环境好清幽,几舒服又静静地。主菜买一送一,所以叫左青口同sausage platter. 估唔到咁大碟!好彩冇叫小食!(我谂住圆方呢d 高级地方,果个咁合理的价钱应该会份量细。。。)青口出乎意料之外的新鲜甜美!!!青口个汁配面包好食到停唔到口!!!果几条面包好有诚意绝对唔系冷冰冰林昵果种。sausage platter唔错,不过对两人来说有点大份。三四个朋友一齐食会好d.最后不得不提是捷克啤酒。话明系捷克酒吧餐厅,当然有捷克的draught beer. 朋友初初惊唔好饮只系叫左一杯两人一齐试下味,点知佢觉得好欴要叫多pint

可能星期日晚冇左上班族,环境好清幽,几舒服又静静地。

青口出乎意料之外的新鲜甜美!!!

主菜青口
主菜青口