2015-06-30 341 浏览
星期日同朋友打完羽毛球 佢带左我黎依间小店食All Day Breakfast~环境几靓, 工业风, 打开晒所有门, 感觉开扬舒适~Menu除左All Day Breakfast 之外, 仲有Burger, Pasta 同Pizza~不过 一起身就赶住去打波, 紧系要食番个All Day Breakfast啦 All day breakfast 卖相几靓 德国肠, 茄汁豆, 沙律, 薯角, 炒蛋, 多士茄汁豆, 有番热过, 唔会冷冰冰~胡麻沙律 不过不失啦~薯角有少少Spicy 几惹味~炒蛋都几滑~多士系厚身白面包 如果改做麦包/ 脆D应该会好味D~All day breakfast 食物种类唔算少, 够饱, 都算唔错啦~跟一杯果汁/ 汽水 朋友仔食Burger, 不过唔记得影相, 又唔系我食, 唔评啦~
环境几靓, 工业风, 打开晒所有门, 感觉开扬舒适~

All day breakfast
All day breakfast 卖相几靓
德国肠, 茄汁豆, 沙律, 薯角, 炒蛋, 多士
茄汁豆, 有番热过, 唔会冷冰冰~
胡麻沙律 不过不失啦~
薯角有少少Spicy 几惹味~
炒蛋都几滑~
多士系厚身白面包 如果改做麦包/ 脆D应该会好味D~
跟一杯果汁/ 汽水
题外话/补充资料: 朋友仔话佢地新开冇耐, 又系内街, 冇咩人知, 应该唔洗等位~ 几岩慢慢食同倾下计, 唔洗同人迫~
2015-06-28
All day breakfast