2020-09-23
我先讲左味道:蓝莓同柚子都好味。不过我朋友们就普通,可能佢地爱蛋糕或其他味,另外🔨既效果拎唔到,因为星球壳较厚,佢地🔨左阵系上半球分开左,之后再🔨都唔系点烂😂以价钱黎讲,属于岩价位,同埋玩乐味道较重,佢地都爱玩第一次去买,其实之前已经wts过佢地问详情,咁佢地有自动回覆功能,讲左价钱及预订期限,我有啲野再问佢,咁个日星期五,佢星期一先覆,咁唔紧要,之后我知道只有生日星球先可预订,但由于我想买两个细,因有两个生日,星期一我就问佢地知唔知星期二有咩口味,因为我住得唔近,当然佢地无覆,好啦咁我就下午5点多去到,结果想要既味无晒,得返三种口味,咁都唔紧要,响我谂紧要咩途中,有客买,个个都会自动俾胶袋,我买左两个,其中一个星球,甩左少少,佢就揾背后个个人整,但心里谂,我买个个系生日用,而当时雪柜明明仲有其他,系咪应该换另一个俾我呢?因为星球橙色,佢用黎埋口既系蓝色🤦🏻♀️都算,之后我迟少少先拎,见人人买单个都自动俾胶袋,到我拎蛋糕时,竟然就咁俾我,我心里o咀,我买两个,唔系谂住我两手拎一个丫麻??之后我都无野既,有礼貌话可唔可以要胶袋,佢就俾我,简单讲,第一次买,唔算好开心啰,但依个星球系特别既
第一次去买,其实之前已经wts过佢地问详情,咁佢地有自动回覆功能,讲左价钱及预订期限,我有啲野再问佢,咁个日星期五,佢星期一先覆,咁唔紧要,之后我知道只有生日星球先可预订,但由于我想买两个细,因有两个生日,星期一我就问佢地知唔知星期二有咩口味,因为我住得唔近,当然佢地无覆,好啦咁我就下午5点多去到,结果想要既味无晒,得返三种口味,咁都唔紧要,响我谂紧要咩途中,有客买,个个都会自动俾胶袋,我买左两个,其中一个星球,甩左少少,佢就揾背后个个人整,但心里谂,我买个个系生日用,而当时雪柜明明仲有其他,系咪应该换另一个俾我呢?因为星球橙色,佢用黎埋口既系蓝色🤦🏻♀️都算,之后我迟少少先拎,见人人买单个都自动俾胶袋,到我拎蛋糕时,竟然就咁俾我,我心里o咀,我买两个,唔系谂住我两手拎一个丫麻??之后我都无野既,有礼貌话可唔可以要胶袋,佢就俾我,简单讲,第一次买,唔算好开心啰,但依个星球系特别既,不过其实佢地开铺一阵子,佢地应该知咩味受欢迎,点解Oreo个类口味跟本无难度,但唔明佢地点解唔做多d,我当日眼见个个大多问Oreo/抹茶个类,只系我个人经验啫,不过就真系麻麻,其实见佢地1830左右,都卖晒咁济,到1900,收到佢地既回覆,不过,有回等于无回,蛋糕已买了