2023-04-21
༺ 婆婆珈琲屋 ༻☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本资料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽ ➳ 婆婆珈琲屋 𖠚ᐝ 三品料理($88)𖠚ᐝ 四品料理($118) 𖠚ᐝ Apple Kombucha(+$39)⚑ 尖沙咀弥敦道176号The Nate1楼ʀᴇᴠɪsɪᴛ:6.7/10☽⋆.•* ¨¨¨¨¨¨¨¨¨食后感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽ ➳ 三品料理($88)晴富士•三文鱼松饭团焦糖明太子玉子烧海藻芝士酱拌绵滑南瓜薯蓉红酒炖牛肉评分:6.8/10呢款喺我叫嘅~ 饭团啲饭都好扎宝,鱼松份量唔多~ 玉子烧甜甜哋,明太子份量唔多!南瓜薯蓉甜度唔高,味道唔出🙈芝士酱可以增加咸味~红酒炖牛肉肉质都淋,但有少少骚味🥹另外仲有柚子萝卜做前菜,好fresh!!整体其实都一般,食物打卡,但性价比唔高~ 以下两款系屋企人叫嘅,可以参考一下~ ➳ 四品料理($118) 赤富士•芝士松露饭团焦糖明太子玉子烧凉拌茄子渍物红酒炖牛肉自家酱烧鲭鱼Apple Kombucha(+$39)➳ 四品料理($118) 晴富士•三文鱼松饭团焦糖明太子玉子烧桂花糖渍蕃茄红酒炖牛肉婆婆八丁咖哩鸡肉Apple Kombucha
➳ 婆婆珈琲屋
𖠚ᐝ 三品料理($88)
𖠚ᐝ 四品料理($118)
𖠚ᐝ Apple Kombucha(+$39)
⚑ 尖沙咀弥敦道176号The Nate1楼
ʀᴇᴠɪsɪᴛ:6.7/10
➳ 三品料理($88)
晴富士•三文鱼松饭团
海藻芝士酱拌绵滑南瓜薯蓉
评分:6.8/10
➳ 四品料理($118)
赤富士•芝士松露饭团
凉拌茄子渍物
自家酱烧鲭鱼
Apple Kombucha(+$39)
➳ 四品料理($118)
晴富士•三文鱼松饭团
桂花糖渍蕃茄
婆婆八丁咖哩鸡肉
Apple Kombucha (+$39)
☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨餐厅环境¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽
餐厅可以book 位,但只有时段选择,唔太弹性~ 而且店员都唔会主动加水,而且好快就会收走哂啲嘢🫢明明当时舖头依然有空位+冇人排队🥲