2016-03-05 354 浏览
自己住系沙田甘来 ,一路都好想试呢间餐厅, 今日终于可以食到。可惜有少少失望 ,希望餐厅可以改善。侍应上菜时 , 张饭碗放系个𩠌上面 ,感觉有点不卫生, 如果呢度系大排档 ,我勉强可以接受 ,但系韩式餐厅就接受唔到...我每次去韩式餐厅 ,一定会叫呢个紫菜卷,呢个紫菜卷完全唔合格 ,淡而无味 ,最基本的麻油味也没有 如果系一间认真既餐厅 ,我估唔会出现筷子长短不一的情况 ,好难相信系韩国人主理餐厅, 究竟系我太认真 ,要求太高 ?定系餐厅得过且过??睇番评语 ,我只系可以讲一分钱一分货 ,餐厅如果系尖沙咀 ,我估应该唔会有更高评分, 希望餐厅老板见到 ,尽快改善一下,i will be back
可惜有少少失望 ,希望餐厅可以改善。
紫菜卷

2016-03-05