2024-05-13
正如标题所讲,有时嚟开铜锣湾就会心思思买嚟食🥰今日晚餐前想揾个地方坐吓打发时间,就嚟咗呢度,第一次堂食🍴佢基本上系自助式嘅,买完等叫number就可以去counter pick up,食完就自己收拾叫咗原味黄豆粉黑蜜厥饼(2件),再加一杯限定饮品草苺朱古力奶🍓🍫✨️厥饼 5🧡/5虽然得2件,但其实每件厥饼都唔算细,而佢亦唔预你食到饱,2件浅尝岩岩好厥饼软绵绵,少少透明,甜甜地,口感好好,软糯得嚟唔系黏𠮶只,清甜!😋厥饼,黄豆粉,黑蜜,成件事好夹又唔会太甜,好食!有日本食嘅感觉✨️草苺朱古力奶 3.5🧡/5饮品卖相同佢影出嚟嘅广告一样咁济而原来入面都系有少少厥饼粒同埋真系有草莓嘅,不过个草莓酱饮落令我谂起m记嘅士多啤梨新地😆系好饮嘅,但我会话系特别在啲厥饼,如果唔系即刻冇咁特别,最主要系$53/杯实在有啲贵🟢总结:4.5🧡/5除咗饮品有啲贵之外,都冇咩投诉好值得试嘅厥饼😋外卖同堂食都试过,我觉得佢外卖一盒pack好精致好多(外貌协会),想要几多黑蜜又可以自己控制反正口感冇咩分别,买一盒返屋企慢慢食正啲👍🏻
今日晚餐前想揾个地方坐吓打发时间,就嚟咗呢度,第一次堂食🍴
✨️厥饼 5🧡/5
✨️草苺朱古力奶 3.5🧡/5
饮品卖相同佢影出嚟嘅广告一样咁济
而原来入面都系有少少厥饼粒
🟢总结:4.5🧡/5
除咗饮品有啲贵之外,都冇咩投诉
好值得试嘅厥饼😋
反正口感冇咩分别,买一盒返屋企慢慢食正啲👍🏻