2011-10-30
同FRD行街行到累了~就去左LHF解决团购买的HIGH TEA卷~去到个时一张台都无人坐~所以几静下好ARM同FRD系到倾计HAE个餐饮我叫左冻咖啡,个FRD就叫左冻柠檬茶等左十分中左右D野一齐上晒~面前系一盘令人一看到就会觉得很满足的PLATTER~XD我觉得HIGH TEA还是需要有三层的盘先算数XD~不过佢以到每人都系得四件,所以叫PLATTER比较适合吧(?)XD个MINI汉堡> 都OK GE~牛肉都几JUICY~,个包软得黎个边有D脆~唔错SCONE >够热,质地有D黏,但我不嬲都好中意食SCONE~搽埋牛油很OK的XD三文鱼TOAST W/沙律酱> 出奇加左沙律酱变得好食,就咁食真系几腥架PARMA HAM TOAST> 我个FRD第一次食PARMA HAM,但佢唔算中意,佢话以个有少少像金华火腿加面包~不过我一直认为PARMA HAM以样野。。真系见人见智GE。。XDCHOCOLATE BROWNIE> UM。。朱古力味道呢唔错GE。。但系我个人不喜欢食DRY FRUIT个D野。。入面劲多类似FIG,DATE以D野。。。所以我只吃了一少口个冻咖啡不过不失啦@@有咖啡就算了
个餐饮我叫左冻咖啡,个FRD就叫左冻柠檬茶
等左十分中左右D野一齐上晒~
面前系一盘令人一看到就会觉得很满足的PLATTER~XD
个冻咖啡不过不失啦@@有咖啡就算了