2018-07-08 440 浏览
话说啱啱见到呢间野,见佢个名咁招积就买黎试下,俾完钱佢同我讲要等15分钟,ok无问题,我15分钟就企系到等,到20分钟左右我就问佢有未,佢同我讲上左,等多阵,最后系超过30分钟之后先有得攞(听到在场有几个客人都系等左超过30分钟,仲有人退钱添),好唔好食我就唔评论喇,因为我仲未有心情食,我只系想问点解时间观念同控制可以咁差?老实讲虽然我唔系赶时间,但假如我系要上船既人咁点?系咪要只船等我?如果你一开始系同我讲要30分钟成件事就唔同,我可以唔要或者可以条气好顺地等,而唔系要企系到白等你口中既15分钟再多15分钟以上结论:我理得你只鸡髀食完会飞,麻烦学识控制时间先学人做生意,咁样某程度上可以叫做唔老实P.S.佢地态度其实好好,不停道歉同讲唔好意思,有人要退钱佢地都即刻退兼道歉,但一样还一样,忙同好态度唔可以做藉口同护身符,希望可以好好检讨
外卖自取