2020-05-19 979 浏览
本来都唔系好想写,但系唔想其他人中伏,我唔知系咪佢夜晚好食100倍以上,但系讲真,下昼都难食到咁,夜晚我真系唔想试,好耐之前已经试过呢间野一次,以为自己唔好彩,见到啲食评好似彷佛进步左好多,谂住俾多次机会佢,点知又中伏寻日食咗个咖喱炸猪扒饭,真心真系唔知佢点整出嚟,炸猪扒个皮好似茶餐厅炸鸡翼咁,啲猪扒夹埋都唔系一件出嘅,入边几块肉几块肉咁黐埋,个咖喱仲过分,其实都系咖喱砖开水啫,点解要连咖喱砖都咁悭?落唔够咖喱砖你沟水就算啦,仲要加粉,搞到杰挞挞,我都未试过食日本咖喱系唔够咖喱味,个蒸蛋竟然系甜嘅呢个真系奇闻啰,一系你同我讲呢个系甜品custard 蛋,但真系唔好同我讲呢个系蒸蛋啰,如果你话佢夜晚好食一百倍咁我冇嘢好讲不过我真系唔会再试

如果你话佢夜晚好食一百倍咁我冇嘢好讲不过我真系唔会再试