2024-01-16 215 浏览
今次去呢间专做海南鸡既餐厅系间小店,无分店,咁岩今晚系熟食中心见到就好奇试下我地三人同行, 但一致都认为晚市二人餐再加碟小菜及串烧已经可以好饱。套餐可以点两份主食及小食另外仲会送椰子汤同饮,我地叫左一份卤水猪髀饭及香叶肉碎蛋饭,小食就叫左泰式炒通菜及加钱叫左半只海南鸡,另外再叫左叠咖哩蟹同串烧,所有食物份量好多,海南鸡好滑,菜都炒得好好味,咖哩蟹同香叶肉碎饭系心食之选,我就觉得猪髀饭可以再整淋多啲就更合我口味。串烧黎讲,佢烧得好香,而且外皮香脆,一啲都唔算㶶,明显系好用心烧出黎,而家食落去肉质好好,唔会太熟又唔生。咁岩撞正铺头开第一晚晚市,老板仲请我地食烧蚝,当然肉质肥美,火喉刚好,值得一试

2024-01-10
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 海南鸡
  • 香叶肉碎蛋饭