2025-02-14
第一次想食评,唔好意思因为太嬲所以写多咗我哋一家一星期都帮衬两三次,今次我真系有啲嬲,今日我两母子大约晚上八点去到打算食晚饭,今日情人节,你哋啲安排真系非常差,你哋都系一般屋邨茶餐厅咋!有个侍应话你哋两位要搭四人枱,其实我都冇乜所谓,搭枱系同一个伯伯,个伯伯都有啲大只,我都唔好意思坐落去,咁我就话等一阵间,之后有个侍应喺角位话有张二人枱叫我哋坐𠮶度,咁我哋坐低咗谂住准备叫嘢,有个女侍应望到我隔离张四人枱坐咗个男仔差唔多食完,问佢系咪一个,个男仔话系,个女侍应转头又走过嚟同我讲你未叫嘢调去四人枱,佢话有个六位客人一阵间入嚟,我心谂我想等二人枱先等阵间才入座,个女侍应又冇乜礼貌,好似命令我要调去四人座,跟咗我就同佢讲唔使喇!我哋去太兴食,畀我感觉人少嘅就唔系客人,我觉得如果你要留位畀多人嘅,就唔好叫我哋入座,你有礼貌少少我都会考虑转位。坦白讲你哋小菜都唔系特别平,太兴都系贵少少,服务质素同食物质素高你哋几班,食餐饭都开心啲。除咗晚市,已经一段时间冇嚟食早餐,你哋啲意粉同通粉嘅口感好粉,一啲都唔好食,但我好欣赏你哋早更位男同事很努力,安排座位同服务都很好,晚间员工真系要多多学习!