2023-09-01 1619 浏览
呢晚同老公放工去食但马屋,已经几年无食啦,因为地点唔太方便我地。平日晚上7点前去到可直入。拣左389黑毛和牛+北海道梦之大地豚。菜,得生菜、娃娃菜、羽衣甘蓝、日本芽菜。另外都系一般果啲冬瓜、冬菇、蕃茄、南瓜、本菇、金菇、洋葱之类。order左一个鲣鱼昆布汤。一个蕃茄寿喜烧汤底。昆布好淡 无乜味。蕃茄寿喜烧果个系一pat未溶晒既茄汁⋯⋯好甜,甜到有d假,又食唔到寿喜烧酱油味。佢入面仲有羽衣甘蓝,超级苦又硬,全部要夹走。头果两盘牛肉睇样都觉得一般般,可能平时食开牛一果种😩 所以同预期有落差。食落都系一般般,无和牛味、又比较鞋。🫠反而豚肉可以,几鲜甜,唔算滑,又唔算太鞋。之后追加左牛肉(第一次追加)第二次追加:呢碟比较好,有和牛香味第三次追加:肥到傻😡 点放入口😓 白色多过红色。最后仲追加左一次,无影相,质素同第一二碟差唔多。截单之后,隔离入左两个客人,佢地都系389个餐,但佢地头2碟已经好靓⋯⋯见到真系有唔开心。总评: 加埋一每人都要428hkd,本身系会员都优惠,要储好多好多分先有。以后宁愿俾贵d食返牛一好过🫠 一来菜好少选择,二来呢间d牛,一系无和牛味,一系好肥,一系好瘦+成条白边,真

平日晚上7点前去到可直入。

19938 浏览

拣左389黑毛和牛+北海道梦之大地豚。

黑毛和牛(晚市)

食落都系一般般,无和牛味、又比较鞋。🫠

反而豚肉可以,几鲜甜,唔算滑,又唔算太鞋。

之后追加左牛肉(第一次追加)

黑毛和牛

第二次追加:
呢碟比较好,有和牛香味

第三次追加:
肥到傻😡 点放入口😓 白色多过红色。
黑毛和牛

最后仲追加左一次,无影相,质素同第一二碟差唔多。

见到真系有唔开心。

总评: 加埋一每人都要428hkd,本身系会员都优惠,要储好多好多分先有。以后宁愿俾贵d食返牛一好过🫠 一来菜好少选择,二来呢间d牛,一系无和牛味,一系好肥,一系好瘦+成条白边,真心唔好食。我已经点好少豉油,但都成晚好口渴。无下次。