2020-03-13
夜晚揾食,经过一间餐厅见到佢竟然有超级无敌抗疫价「7折」享用德国咸猪手, 听店员讲,每日都有唔同嘅菜式做7折,真系非常之吸引!! 只要加十蚊就可以有埋餐汤同饮品!!餐牌上正价价钱都系非常合理!!南瓜忌廉汤~ 餐汤唔系一般嘅红汤或者白汤, 感觉都几有heart, 而且好creamy 饮品杯都印上自己嘅logo,唔系一般茶餐厅用嘅冰杯同热饮杯。纽西兰A级西冷~ 一上枱已经闻到浓烈嘅牛香, 可以话一路切一路流口水.... 叫咗七成熟, 都冇overcooked,果然好功夫!!德国咸猪手 ~特惠咗嘅猪手嘅质量同正价的完全冇分别,店员都好贴心咁 问我想用铁板上还是普通碟上, 而我最钟意就系铁板淋汁落去果啲「滋……滋……」嘅声音,当然会选择铁板喇! 切开猪手发觉真系 ……好厚肉!!!! 而且味道调教得刚刚好而且肉质外脆内嫩晚市过咗六点之后,张单过200蚊,仲会有迷你嘅甜品送 ,系鸡蛋仔同埋雪糕, 份量啱啱好简直大满足!!
餐牌上正价价钱都系非常合理!!