2008-07-06 17 浏览
跟旧同事聚旧, 去左Slowly da docle, 选择这间新餐厅因为之前睇过杂志有介绍, 话呢到食意大利菜, 有得食有杂志睇有电台播, 好似好特别㖞, 一定要试试啦!去到餐厅, 发现它主要的颜色是白色, 好清新同干净的感觉我地先叫左饮品, 我要了杯无花果野莓Sorbet Mix-好好味,冰凉的鲜果味道,啱晒这炎炎夏日再来一个多士配黑松露橄榄油-多士暖暖的,橄榄油有好香的黑松露香味,GOOD呀。仲有叫了Caesar Salad – OK! 蔬菜新鲜主菜是黑松露蘑菇意粉-呢道菜都唔错,意粉软硬适中,又有好香的黑松露味道,唔知系咪都系用黑松露橄榄油煮的呢?!Dessert系食da docle雪糕,我地食左番石榴,芒果同黑朱古力,好味道!食食下发现MC仁同DJ TOMMY行过,不过无听到佢地既广播㖞。唔知什么时段才播呢?

去到餐厅, 发现它主要的颜色是白色, 好清新同干净的感觉

仲有叫了Caesar Salad – OK! 蔬菜新鲜

无花果野莓