2022-06-21
嚟食过2次晚餐第一次系叫套餐,位位600咁上下,饮埋酒埋单大约每人800几,同2个朋友食,感觉还可以啦,只系餐厅比较应声,环境有少少嘈但整体啲嘢食都好食的,只系感觉有少少贵,所以第一次我就冇写食评了今次同多几个朋友再黎,散叫食物6个人叫左9/10样菜,整体感觉更加抵食。当然啦,佢啲嘢一碟碟上,就冇分好晒。咁我哋就自由啲,食多食少可以随意。另外份量都唔错,每碟起码够6个人分,唔会嚟到得4件呀咁… 我估如果8个人就每人一口咁上下,6个人就有2/3个可以多一件头盘佢推介一个唔知咩鹅肉都几好食,肉质唔会梅,好鲜味!另外白鳝 好爽脆,一碟有8大件,好食😋另外乳鸽皮薄亦烧得刚刚好最后必食系佢𠮶泡饭,炸左啲米好香!我哋叫中窝(一份半?)只系每人一小碗,我觉得哩个可以食多啲 哈哈餐厅外面仲有啲open area, 应该系俾人饮酒吹水。我哋食完本来想出去影张相,点知侍应告之,我哋要有24小时内检测结果🤔 所以我们唯有放弃了,可惜今次我哋冇饮酒,每位平均大约400蚊。我觉得性价比还可以㖞!依家是旦一间餐厅食一餐都要几百蚊啦,咁佢啲嘢都几好食!再有机会我都会去食的
今次同多几个朋友再黎,散叫食物
另外乳鸽皮薄亦烧得刚刚好
再有机会我都会去食的