2017-11-13
难得同长沙湾区朋友食个饭 当然听佢介绍黎左呢间地区名店铺面都几大 7点半到都唔洗等位店员服务态度都好好 同我地解释清楚原来除左set dinner外 仲可以拣menu 入面既主菜转set 多选择之余 价钱仲要平过本来既set dinner 添 转set后都只系 $123/$133我就拣左烟三文鱼黑松露海虾天使面转set($133加一)黑松露味好香浓 一上枱就闻到 好吸引而烟三文鱼唔单止好味 同个餐好夹 仲要摆成花既形状 再加上好多粒好味鲜甜既虾 果然系色香味俱全推荐大家试下另外跟餐仲有吞拿鱼粟米忌廉汤 好滑好creamy 而且每啖都有吞拿鱼味 可惜味道太浓 遮左唔小忌廉汤既味但都唔错跟餐仲有沙津 配黑醋汁 而唔系平时既沙律酱 食落酸酸地 好开胃 但怕酸既朋友就未必接受到最后仲有朱古力甜品 好好味上面系朱古力 中间系好滑既朱古力mouse 下面系海绵蛋糕 再淋上朱古力酱 食落有丰富口感之余 又可以食到好浓既朱古力味 好正跟餐仲点左杯冻奶茶呢个系朋友既野菌黑松露炒意大利阔条面同埋蟹肉蟹棒南瓜汁意大利饭 都唔错 但烟三文鱼个款更好食最后埋单每人唔洗百五蚊但就体验左一餐高质既晚餐
跟餐仲点左杯冻奶茶