2021-12-11
📍荳子 (海坝街) (荃湾)荃湾海坝街99号地下🕐荃湾的Beans💛虽然有两间铺,但仍然长期要等位,限时90分钟。🍔安格斯牛肉汉堡外观正常,个包微暖,馅料层次分明,汉堡扒都有肉汁,但腌得唔够,酱都唔够多,一食落去无乜味,食到中间有多啲酱先好少少。🍟薯条偏淋,唔香脆,食落去比较粉,无想食晒佢嘅冲动。🥗沙律菜同餐饮热柠蜜味道正常。埋单$172,性价比偏低,我会选择午餐嚟食手撕猪仔肉汉堡包。🤵🏻♂️另外我想讲吓侍应嘅对答,我坐低咗之后想去洗手间,问边度有,佢好愕然咁话我哋呢度无,要我问佢边度有,先有少少不耐烦咁答我「要去附近商场或麦当劳」,但又唔讲清楚呢两个地点点去,搞到我以为我系咁耐以嚟第一个要去洗手间嘅客人,带咗麻烦俾佢。餐厅嘅staff training 可以再做好啲。
荃湾海坝街99号地下
🍔安格斯牛肉汉堡
🍟薯条偏淋,唔香脆,食落去比较粉,无想食晒佢嘅冲动。
🥗沙律菜同餐饮热柠蜜味道正常。