2023-09-20 34 浏览
夜晚行到咁上下好肚饿,突然好想食牛,听朋友讲呢一间神石烧好似几唔错。等我一起去试吓先!见到啲食物质素新鲜🥰都几吸引㖞😚😚我试了传统石烧:极上原条厚切牛舌芯$128。牛舌芯好大!见到哇咗出嚟🥹一个人食唔晒呀🥹🥹我将佢切到细细旧,薄薄地一片,再落啲酱汁烧完之后点嚟食,超级好食!劲钟意食牛舌芯😌😌值得一try🤞🏻除咗牛之外,仲追加左以下食品:帆立贝,好新鲜,鲜甜😝牛肋条串同猪舌串都系12蚊半额追加!好吸引呀☺️☺️猪舌串以为会好腥,但食落又唔会㖞,烧到表面㶶㶶哋😍😍每款肉都很吸引、性价比高,诚意100%😝食过返寻味🥸🥸仲有各式沙律🥗可以夹,大家要食返多啲菜啊!健康~~位置系油麻地碧街35号地舖。名叫神石烧牛扒水产专门店环境:👏👏👏👏味道:👏👏👏👏👏服务:👏👏👏👏性价比:👏👏👏👏👏

位置系油麻地碧街35号地舖。名叫神石烧牛扒水产专门店
环境:👏👏👏👏