2015-12-17 452 浏览
今晚又来左我既饭堂食dinner例牌都系叫当日晚餐,今晚special d 同同事一齐来,叫左两样野一齐share支竹牛腩煲呢道菜唔系成日有,上次来见到有不过卖哂,今日终于可以一赏,personal 觉得咸左少少,不过同事超钟意,佢d 牛腩超入味,同埋一d都唔硬都唔痴牙,portion 大,腩汁捞饭 good野,冬天暖粒粒一流!上汤菜心肥牛肉佢地菜心系靓野,食过好多次菜心都唔会食到有匡渣,够林够甜,仲有火锅牛肉,d 牛肉唔会太干身,入面仲豪左两三粒草菇比你咁啦,50蚊边到揾丫!最主要系个汤,sorry 冇影到,佢地既老火汤简直系 ichiban,我来亲都唔会叫野饮,只会叫汤,因为佢汤煲得够火候,而且日日不同,今晚系 莲藕萝卜汤,同事都系因为我成日hardsell 佢想试一试,佢本身唔饮汤既人都话正!呢个汤落足料,入面饮得出有落八角,佢又有好多猪骨,总之就又甜又好饮,钟意饮汤朋友 唔好错过!
今晚又来左我既饭堂食dinner

上汤菜心肥牛肉