2019-04-14
两个人去食,因为d食物真系好大份,所以只点左一个前菜,一个main就已经好饱openrice订座有八折,要埋单时同佢讲我地点左前菜(冻蟹肉千层)好快就上黎,味道唔错,本身唔食西芹,但唔太劲嘅味,接受到,加埋上去多士食,几特别,最面果d系蟹肉,朋友话好正,因为本身太多野唔食,试左一件就算主菜叫左猪手,等得比较耐,但好满意,上枱后见到已经帮我地分开晒肉同骨,皮好脆,肉够味,至于配菜: 好钟意佢d配菜,有薯仔,萝白,脆肉瓜,因为唔食脆肉瓜只试左薯仔同萝白,薯仔同萝白都有d甜甜地嘅味,似有加蜜糖喺表面,再加埋d汁,好正见到Happy hour啤酒仲半价,好抵饮咁,可惜今日人唔多,只好下次有机会先至于环境,个人觉得太嘈,倾计好似要闹交咁先听到,不过除左咁,其他野都ok
openrice订座有八折,要埋单时同佢讲