2022-12-07
都几耐无食过buffet🍽️,见到open rice有优惠 88折就去试吓啦😗。无记错好似系6点半开始,谂住唔急住食慢慢行吓先🚶🏼♀️,6点45分去到已经坐满咗8成,见到周围枱枱都已经放满哂海鲜,我都即刻去拎野食🏃🏻♀️。首先紧系去拎海鲜食啦,佢呢间海鲜系职员帮你夹嘅🥢🦀面包蟹好多膏成个壳都满晒,膏味道唔错啲肉就无咩味,🦞龙虾都算新鲜肉质好实,🐚翡翠螺好多沙可以唔使试❌,生蚝🦪食咗两转大只啲嘅都可以,算几饱满鲜甜,之后拎咗次系细只啲好瘦就好腥完全食唔到,应该系唔同种,之后经过见到有大只嘅都唔敢再试已经惊咗🤢刺身有几款都唔错,职员都切得几厚切,系油甘鱼就有啲失望。刺身隔离有即刻包嘅手卷有几款𩠌同酱拣细细件都唔错👍🏻但系就要等一阵,见到寿司🍣都系即握沙律🥗都有几多种类,有已经整好哂嘅,同埋职员即刻帮你夹嘅自选沙律🥗再自己加配料,旁边仲有回转冷面同🧊冷盘小食熟食方面羊架都几滑几好味😋,即切牛肉就生咗少少🤏,🦞龙虾钳同芝士龙虾🦞都唔错,片皮鸭都系职员即刻包比你。铁板烧都有几款野食,我只系试咗烧虾,烧得几香虾肉新鲜。雪糕🍦系Haagen-Dazs桶装,试咗椰子味🥥加埋窝夫🧇一齐食好正,猫山王榴梿面
首先紧系去拎海鲜食啦,佢呢间海鲜系职员帮你夹嘅🥢
雪糕🍦系Haagen-Dazs桶装,试咗椰子味🥥加埋窝夫🧇一齐食好正,猫山王榴梿面包布甸🍮都唔错👍🏻,粟子奶冻都几好👍🏻
柠茶奶茶就系自己冲嘅,汽水🥤、果汁🍹同埋酒系要另外加钱