2009-02-19 3 浏览
今朝(19-2-09Thur)同男友唔知食咩早餐好,求祈食麦当劳吧,o黎到时,由于时间尚早,所以唔太多人,亦只有两个职员收钱同执食物畀客人.我同男友各叫o左$19.50o既精选早晨套餐,咖啡同$17.80o既热香饼/猪柳早餐,奶茶.好快就执好畀我o地,开餐喇.炒蛋好干又唔滑,松饼一样都系干,猪柳里而有少少辣椒吊味,OK.薯饼好似差o左啲啲,热香饼都系咁啦.到饮品,由于一早已领教过佢o既冇味奶茶,所以我试咖啡,加晒两包糖同一盒奶搅匀,都仍然系苦,而且又系冇咖啡味,我以为我唔识饮咖啡,男友试吓,佢直情话好苦,好似饮苦茶咁.我饮o左一啖就放弃啦,奈何食完o野会口喝o架嘛,咪局住饮多几啖啰,越饮就越苦,最后都剩低半杯放弃.

$19 (早餐)