2019-06-26
见呢度咁多好评,专诚订位同朋友庆生。坐位唔算太多,同有点迫,好彩我哋早就可以拣位坐。朋友话叫 2 个 set dinner, 拣咗个烤羊扒同泰式蕉叶肉碎烤原条鲜鱼,照计西餐厅应该羊扒会煮得好过泰式鱼,但呢度相反。 。 。羊扒我哋要 7 成熟,但羊扒无乜味,一啲羊膻味都无,薯条又有啲淋身,有点儿失望!反而条泰式烤鱼好有惊喜,鱼好滑,加埋泰式汁加啲白饭好正,但白饭有点硬身,所以 2 个人都系食咗半碟。set dinner 有蒜蓉包同椰菜花忌廉汤,包上台仲热热地,抵赞,但个汤唔够椰菜花味,淡咗啲。跟餐叫啤酒有特价,朋友叫咗杯英国啤,话好香好有麦味,我就叫咗杯 TP Sling,有点苦涩味。台角有个 QR,download join member 有 2 张 $50 coupon 送。见其他客人叫咗猪手,好似好正咁,下次有机会可以试吓。
坐位唔算太多,同有点迫,好彩我哋早就可以拣位坐。
见其他客人叫咗猪手,好似好正咁,下次有机会可以试吓。
羊扒
泰式烤鱼