2015-12-14 363 浏览
夜晚喺V City食饭,唔想等位就入左呢间。入到去一望餐牌,哇,呢啲食物黎讲好贵。不过喺V City入面,贵都系正常。拣左一阵,叫左柱喉牛腩面、皮蛋瘦肉粥同沙疆鸡半只。柱喉牛腩面黎到吓一跳,劲细碗,啲𩠌铺满哂个表面,唯有食左好多𩠌先可以食倒面,好唔方便。味道一般,并无特别 。皮蛋瘦肉粥份量正常,但味道都系一般,而且味道偏淡,唔系人人啱食 沙彊鸡定价有啲奇怪,例牌$68,半只$72,咁无理由差4蚊唔买半只。但例牌怕唔够食,半只又惊太多。味道唔错,有味得黎唔会太咸,骨又唔碎。环境方面,餐厅嘅设计唔错,赏心悦目。特别喜欢中间嘅特色长枱,令人感觉餐厅空间唔会太逼。服务方面,待应算贴心,见的我枱面太逼,隔离又冇人,主动帮我拍埋两张枱,值得一赞。要弹嘅系,黎到嘅时候,张枱未清洁干净,所以俾我感觉衞生唔好。
夜晚喺V City食饭,唔想等位就入左呢间。

柱喉牛腩面
皮蛋瘦肉粥