2023-07-08 54 浏览
见到OpenRice清一色得笑笑样,所以谂住试吓新汉堡,点知…同前面有个食评一样:「唔知有咩咁好食😶」星期六夜晚7:45 ,应该系属于黄金时间,净系得一两枱,对面间拉面店都排晒长龙,感觉有点不妙,但都谂住俾个机会一试,点知失望而回,感觉仲差过食五条友😥😥要咗一个N+ Classic with bacon同男朋友见到好想试嘅Japanese Mustard,卖相几好,折纸包装亦唔错,食起上嚟都唔会好论尽。本来见到好多食评讲话主打酸种面包,但完全食唔出系酸种而且亦唔觉得同普通汉堡包有咩分别🤔🤔而且成间舖头同餐牌都唔觉有写系sourdough bread,立即令我怀疑人生😶‍🌫️😶‍🌫️牛肉肉质不够,肉香欠奉,Classic 𠮶款因为叫咗Original系无酱嘅所以还好,但Japanese Mustard 执虽然都好食但完全掩盖晒其他食材嘅味道,所以完全食唔到肉味。整体嚟讲,唔系难食,不过只可以话系非常之普普通通,但价钱嚟讲就完全反映唔到质素,喺汉堡包店龙争虎斗嘅湾仔嚟讲,差唔多价钱又好食嘅burger有好多选择,所以相较之下感到非常失望😔😔

N+  Classic  with  Bacon  (Original  )
N+  Limited Japanese Mustard

2023-07-08