2019-07-12 1096 浏览
话说同事就last day,约左佢去东大街食farewell lunch,但本来想食果间冇开,咁岩系隔离既呢间餐厅睇落都几干净企理,而且可能岩岩开铺冇乜人唔洗等位,于是入左去揾位坐。呢间餐厅既lunch menu 选择唔多,不过睇落几吸引,鹅肝饭都系$98,因为本人钟意食鹅肝既关系,好快就拣左B 餐既香煎法国鹅肝拌露荀意大利饭同同事一路倾计一路等饭到,感觉唔算等左好耐,但见到个饭既时候觉得有d 伏,卖相同menu 幅图都差几远下,鹅肝好细旧,而且唔知点解好似溶溶地咁,唔似一块完整既片状鹅肝,不过我都知$98 唔应该要求咁高,所以算啦。食落鹅肝虽然唔似香煎但味道都ok,反而个意大利饭就偏硬,仲好咸tim

2019-07-03