2023-11-05 263 浏览
今日喺附近做嘢,所以嚟咗呢度食早餐,我哋两个人,一个叫咗牛扒一个叫做咗猪扒,早餐的扒都算大件,我哋两个都食煎蛋,食物味道其实都OK,不过超多油。我想唔要茄汁豆,落单嘅时候已经讲咗走豆,职员话冇得走叫我自己唔好食留返佢喺度,其实我觉得咁样好浪费,一来又要晒啲水洗多个兜,二来又浪费咗啲食物。服务方面,我哋一食完放低餐具,职员就千方百计想我哋离开,首先就叫我拎起个袋自己揽住,之后大大声叫人坐喺我隔离先,等我哋走。其实都几冇礼貌,我见到你人多有人排队,我都已经快快脆脆饮埋杯嘢,咁我未够钟开工本来想坐一阵,都唔够胆坐,唯有出街行。总结:有其他拣就食其他,想就脚就冇办法,食物都唔算太差,同好就有一段距离。两个早餐90几蚊。

两个早餐90几蚊。