2020-12-02
之前已经试过一次寿司郎不过就系喺乐富店食🙂 试过唔错今次又转咗过嚟黄埔再试试佢!美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星为满分💯)🔹 环境首先呢一间店嘅环境的确冇上次𠮶间咁好🙈🤢 感觉上比起上次果一间坐得冇咁舒适💁🏻♂️🔹 寿司推介: 油甘鱼 吞拿鱼 甜虾👍🏻试咗唔少嘅鱼生🍣 比较好食嘅会系油甘鱼 佢嘅味道非常鲜甜而且都算爽口👍🏻如果钟意食鱼生嘅可以试吓! 另外佢吞拿鱼大家千其千其唔好嗌最平𠮶只🤢($12 两件𠮶个) 佢嘅卖相绝对系唔得 味道同样都唔系太好🙈 如果食吞拿鱼嘅个人建议叫 $27 2件🍣 应该算系性价比最高而且味道唔错嘅吞拿鱼👍🏻 至于其他鱼生都系中规中矩啦!🔹 熟食: 茶碗蒸 紫菜面豉汤 天妇罗乌冬💁🏻♂️熟食方面全部都只可以话系中规中矩🤔 不过佢嘅乌冬都算几平嘅 比较出色嘅会觉得系佢嘅紫菜面豉汤👍🏻 因为佢嘅紫菜非常之多😂 同普通坊间一般嘅面豉汤相对比较有天然啲嘅感觉其实整体寿司郎以连锁寿司店来讲系绝对唔差👍🏻 但今次食绝对冇第一次食咁好味🙈 不过佢嘅鱼生的确都算新鲜 如果大家觉得食寿司冇咩选择嘅都
美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)
🔹 环境
🔹 寿司推介: 油甘鱼 吞拿鱼 甜虾👍🏻
🔹 熟食: 茶碗蒸 紫菜面豉汤 天妇罗乌冬💁🏻♂️
其实整体寿司郎以连锁寿司店来讲系绝对唔差👍🏻 但今次食绝对冇第一次食咁好味🙈 不过佢嘅鱼生的确都算新鲜 如果大家觉得食寿司冇咩选择嘅都可以黎试吓🤤