2008年3月11日晚上7:30 沙牛男友要番学, 我就约埋五个同学去呢到打边炉: ) 叫左鸳鸯汤底(一边沙嗲一边清汤), 配料有:1) 鱼腐–几好味, 系少少鱼肉+豆腐泡, 我自己由细到大都好钟意食鱼腐, 但系唔系到到有得食2) 炸芋头–朋友话好食, 我觉得OK啦!3) 两种菇(秀珍菇&鲜冬菇) –无咩技巧, 无COMMENT4) 油麦菜–C5) 本地手切肥牛–好UN又无牛味, 唔好食!!!!6) 贡丸–普通料!7) 芝士肠-无咩技巧, 无COMMENT, 我第一次用呢样料打边炉, 不过不失啦! 好似滚熟佢禁o罗!8) 芋丝–用沙嗲果边滚佢好食d, 因为佢本身无咩味(好似系禁多! 有d可能唔记得!)唔系优惠时段, 大部份$28一碟, 埋单$450, 都OK! 无咩人, 可以慢慢坐, 佢话9PM后碟碟$18, 不过都唔系好爆, 起码我见唔到人等.漏单颇严重, 三催四请先有得食, 要改善啦!无下次, 呢D质素周围都有啦!

叫左鸳鸯汤底(一边沙嗲一边清汤), 配料有:
2) 炸芋头–朋友话好食, 我觉得OK啦!
4) 油麦菜–C
5) 本地手切肥牛–好UN又无牛味, 唔好食!!!!
6) 贡丸–普通料!
8) 芋丝–用沙嗲果边滚佢好食d, 因为佢本身无咩味
(好似系禁多! 有d可能唔记得!)

漏单颇严重, 三催四请先有得食, 要改善啦!

无下次, 呢D质素周围都有啦!