餐厅: 住家菜 (謝斐道)
资讯:

2008-03-16 15 浏览
同男朋友行过, 见佢打正住家既旗号少油无味精就试下啦。人多要搭台好合理, 但有无理由俾个死角位我地挂....出入要搬开张台先行到, 咁我想行开点算?叫搭台既另外2个人食食下搬台呀?2个人叫左炒小白菜, 面豉豆腐斑腩煲, 腰果骨炒小白菜.....虽然比起酒楼食既系少油, 不过同屋企既比.....仍然有一段距离, 可以再少d 油啰。面豉豆腐斑腩煲就几好, 豆腐同斑腩都无炸过, 清清地, 面豉味都够, 但都系可以再少D油啰腰果骨, 腰果好脆好味, 骨有炸过但唔老, 呢个虽然系炸过但又无油, 几好, 点解会咁奇怪呢?炸野无油唔炸既又有油?送糖水, 唔知咩黎, 有D菊花味, 但感觉唔系几好, 又唔俾汤匙人地.....唔食好过....服务都系一般而已, 自我坐左个有入无出既位后就唔多开心, 因为好迫。出黎又要搬多次台, 麻烦。
同男朋友行过, 见佢打正住家既旗号少油无味精就试下啦。

2个人叫左炒小白菜, 面豉豆腐斑腩煲, 腰果骨