餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2014-08-04 1725 浏览
今日放假自己一丁友去钻石山行街,本身打算Lunch time食元气Sushi,但元气太多人,结果选择左丼丼屋。黎丼丼屋真系明致既做法。一入到去侍应就即刻安排左位置比我,位置都好舒适。我叫左两样食物,一份甜品同一杯饮品。波萝汁 ( $0 ) 下午茶时段送饮品。菓汁非常新鲜。充满浓郁既波萝味,酸酸地,非常合我口味。 杂锦刺身饭 ( $83 )感觉上同口感上都普普通通,冇乜特别。但饭配搭得唔错,暖暖既饭配冻既刺身。蕃茄沙律 ( $45 )真系普通到冇得再普通。只系普通切片蕃茄配个芥末汁。不过蕃茄确实系新鲜既。抹茶沙冰 ( $38 )见佢期间限定就叫黎试下。普通,感觉就系食紧绿茶雪糕。总结系唔错既呢一餐。但我觉得饮品比其余食物更胜一筹,因为真系好好饮呀!不过真系间中食下好啦,因为真系好狠贵!

波萝汁 ( $0 )
下午茶时段送饮品。
菓汁非常新鲜。充满浓郁既波萝味,酸酸地,非常合我口味。

杂锦刺身饭 ( $83 )

蕃茄沙律 ( $45 )

抹茶沙冰 ( $38 )
见佢期间限定就叫黎试下。普通,感觉就系食紧绿茶雪糕。

总结
不过真系间中食下好啦,因为真系好狠贵!
2014-08-04