2021-07-24
紅桑子歌劇院蛋糕🍒朋友覺得依個最好食。蛋糕上面有層紅桑子朱古力,酸酸甜甜咁,幾開胃。下層就係比較普通既朱古力蛋糕😕但有啲可惜既係紅桑子朱古力味道唔算太濃,加埋下面蛋糕一齊食就要食真啲先食得出🙈黑松露歌劇院蛋糕🍄一食落好重黑松露味,但後勁唔大。但我同朋友都覺得黑松露配上朱古力蛋糕呢個組合係有少少怪🙈焦糖脆榛子杏仁蛋白餅🌰食落又真係好榛子,就好似食緊金莎咁🤣中間杏仁蛋白餅得好少,令整體成個餅偏甜偏膩。開心果朱古力榛子蛋糕🍫個蛋糕偏實,實到好難吉,食落口感似brownie 多d。開心果味一開始好出,但食多幾啖之後就只係食到朱古力味🥴柚子芝士蛋糕🧀係正正常常既味道,上面有柚子啫喱,同埋柚子醬,下面係mousse 蛋糕。依個cake係五個入面最清新果個。
黑松露歌劇院蛋糕🍄
焦糖脆榛子杏仁蛋白餅🌰