2022-10-27 687 浏览
去新蒲蒲做野,劲肚饿就揾左间车仔面去食,贪佢够快够方便呀😍三𩠌车仔面 $37 车仔面系跟三𩠌,系佢张menu入面可以见到,普通同比较素的𩠌系唔洗加钱,另外啲系肉的𩠌系要加2-3蚊不等😛 饮品就热饮加5蚊,冻饮加7蚊的😆 我今次就叫左陈皮鱼蛋,白萝卜,同埋虾卷的☺️三样野其实都不太特别令我食完好惊喜同有深刻印象,普普通通不过不失啦😂 白萝卜系几清甜的,而且份量都多,有成4旧,每旧都非常之大👍 汤底我就叫左佢地个秘制辣汁,佢地个汁系偏甜的,而且个辣度都唔系讲笑,有啲辣呀,食唔到辣的朋友可能要叫其他汤底啦🤓同埋佢地系用外卖纸碗上餐,呢个好似又差啲,唔系咁好🫠秘制猪手 $33猪手份量有好多,最好就有人一齐去食,方便share,如果一个人食晒成碟会有啲漏呀🙈味道方面佢系偏甜的豉油味😳地道馆车仔面 (新蒲岗)新蒲岗崇龄街42号地舖
去新蒲蒲做野,劲肚饿就揾左间车仔面去食,贪佢够快够方便呀😍

三𩠌车仔面 $37
同埋佢地系用外卖纸碗上餐,呢个好似又差啲,唔系咁好🫠

秘制猪手 $33

地道馆车仔面 (新蒲岗)
新蒲岗崇龄街42号地舖