2023-09-11 66 浏览
之前行过见到舖头装修几别致同都舒适,见到都想试,今次终于星期六黎食lunch。本身系门口睇menu set lunch谂好想食个冇激素猪扒,点知落单先知无猪扒转左鸭胸,有d失望但鸭胸都还可以,易咬,肉锁到汁。另外再叫个大菇意大利饭。意大利饭冇影到相,个大菇干咗啲唔够锁汁,饭就一般般。野食质素无特别,比港式西餐厅好少少。但最唔得的系冻柠茶,冻柠茶无柠檬!而系似有好多柠碎、核,倒哂糖浆都超酸!!我知依加开始有d餐厅都转左无柠檬,但又有几多顾及顾客嘅食后感?平时我叫正常嘅冻柠茶,柠檬最多笃三四下,依加无柠檬的状态似将个柠檬督到烂督到碎晒(当然唔排除啲所谓嘅柠檬碎系咪来自真嘅柠檬定系元素化学物?)太酸啦真系好差!!!!意见:1. 以后卖哂麻烦在menu上删除,或更改。2. 强烈建议改良冻柠茶或还原冻柠茶!!

意大利饭冇影到相,个大菇干咗啲唔够锁汁,饭就一般般。

野食质素无特别,比港式西餐厅好少少。

意见:
1. 以后卖哂麻烦在menu上删除,或更改。
2. 强烈建议改良冻柠茶或还原冻柠茶!!
2023-09-09
午餐