悅滿軒

House of Joy
2022-07-29 80 浏览
红虾🦐出奇地切得好薄, 入口虾肉仲系好丰厚, 爽口鲜甜, 足见厨师卓越既刀功, 淋上热情果汁, 索埋入去d虾肉, 仲加埋抽子和其他佐料尼食, 成份沙律嘅制作都系超高质!啲蟹肉🦀融入香味浓郁又多汁既意大利饭里, 饭里面可能有啲忌廉以致特别香滑, 乌鱼子又系香趣多汁, 一边食一边从口腔渗透出嘅飘香, 好食得尼又唔觉滞, 的确好好味!🦆鹅肝面脆内软, 一入口就溶化, 食埋件带有酒香既鸭批, 伴随住糖烩梨飘逸住既幽香, 似在享受住香醇既浓酒令人陶醉!👍朋友确系无介绍错, 我系首次黎呢个饶宗颐文化馆,隐蔽于美孚一角, 别具文化气息的过百年历史建筑物,喺馆内餐厅享用完美食, 再出外面既荷花池散步徘徊,很享受这偷得浮生半日闲既感觉!