餐厅: 大堂酒廊
资讯:

2020-08-20 1086 浏览
🐰 Ritz-Carlton x St. Germain接骨木花利口酒夏花盛放下午茶食过ritz carlton嘅afternoon tea set几次,今次都算系最差嘅一次😥首先我系book左the lounge and bar,但去到佢话安排左我坐cafe103。不过之后佢都安排返我坐the lounge and bar嘅。中段仲安排我地去窗口位。到个tea set拎到黎,竟然无左个happy birthday嘅牌。佢之后系有做返补救工作嘅,仲俾多两杯香槟我地庆祝。不过以六星级酒店黎讲,呢两样野已经令我留下唔好嘅印象了。啲甜点咸点实在唔系太好味🙄最高𠮶层最差!𠮶串类似大菜糕的东西有啲花香啰,无乜味道。因为对海鲜敏感,佢转左个菠菜卷俾我,但只系烚完啲菠菜卷埋一旧🤷🏻‍♀️什么味道都没有。中层同低层就系正常水平,唔会有啲哗一声嘅感觉。啲scone仲好干。呢个afternoon tea set实在令人失望!食物真系唔合格,只系服务同景色搭够🤷🏻‍♀️真系唔推荐俾大家🤭

Afternoon  Tea  set

啲甜点咸点实在唔系太好味🙄