2021-10-21
呢度环境清幽,坐得都几舒服,加上食物有质素, 又近地铁站,真系不失为一个假日好去处!酥炸软壳蟹真•芒果莎莎酱汉堡 $148汉堡:面包有烘过,芒果嘅酸味中和返炸软壳蟹嘅油腻感,感觉好balance。沙律:用咗黑醋调味,酸甜开胃。薯条:幼身薯条炸到金黄香口,而且份量都唔算少。蒜香白酒辣味蚬意粉 $122蚬肉份量膨胀,食到底都仲有好多蚬肉。意粉口感烟韧,味道香辣。好日丰盛日早餐 $118呢度嘅all day breakfast有炒滑蛋、烟肉、肠仔、大啡菇、沙律菜、茄汁豆、薯饼、巴拿马火腿同埋菠菜多士,果然好丰盛!我觉得大啡菇好juicy好出色,但菠菜味嘅多士就真系唔多食得出有菠菜味🙈特浓芝士炙烧薯条伴蜜糖芥末酱 $69食完汉堡𠮶个薯条有啲唔够喉,于是再点多份炙烧薯条,芝士烧到少少㶶,加上酸酸甜甜嘅蜜糖芥茉酱,非常惹味呀!伯爵味千层蛋糕 $38 (跟餐价)茶味香浓,唔算太甜,层数够多够薄!Latte (Hot) $29(跟餐价)好香咖啡味,海马拉花仲好靓添😍抹茶Latte (Hot) $39 (跟餐价)抹茶味好浓郁,今次个拉花有啲抽象😂
酥炸软壳蟹真•芒果莎莎酱汉堡 $148
沙律:用咗黑醋调味,酸甜开胃。
薯条:幼身薯条炸到金黄香口,而且份量都唔算少。
蒜香白酒辣味蚬意粉 $122
好日丰盛日早餐 $118
特浓芝士炙烧薯条伴蜜糖芥末酱 $69
伯爵味千层蛋糕 $38 (跟餐价)
茶味香浓,唔算太甜,层数够多够薄!
Latte (Hot) $29(跟餐价)
好香咖啡味,海马拉花仲好靓添😍
抹茶Latte (Hot) $39 (跟餐价)
抹茶味好浓郁,今次个拉花有啲抽象😂