tongue大家好! 第一次写食评!话说果个十二月二十二日夜晚, 果晚见冻冻地, 就9点几,同家姐两个人走左去呢间《景霖正宗四川麻辣米线》度食米线我同家姐食过一次, 佢话几好食想食多次♥ ,呢次嗌既野食同上次一样大大碗! (d米线贵左1蚊, 不过唔紧要啦smile(有另外一个海鲜大大碗$40) 一样咁好食咁饱!不过就比到好大惊喜我地啦! lol因为佢搬左新舖呀! 地方大左, 阔落左, 干净左, 灯光又光猛左!! 真系精神左!我家姐食得辣shocked, 而我就唔系好食得mad 所以我地就嗌左个小辣食!不过提醒大家, 果度d野饮唔抵饮 (靖系得一年4季都无货既豆浆抵饮)我通常都系对面街既台式饮品度买左野饮bowl先入去食野chopstick
tongue大家好! 第一次写食评!
话说果个十二月二十二日夜晚, 果晚见冻冻地, 就9点几,
同家姐两个人走左去呢间《景霖正宗四川麻辣米线》度食米线
我同家姐食过一次, 佢话几好食想食多次♥ ,
(有另外一个海鲜大大碗$40) 一样咁好食咁饱!
不过就比到好大惊喜我地啦! lol
$38大大碗,有我家姐最中2食既酸菜,豆卜,猪润,炸浆,猪肉,腐竹...等等!! 够两个人食
内部装潢 :)
厨房大左 :) 座位多左
$10蚊3只,上为新彊香草味,下为四川麻辣味! 两只味好好味!不过我就中2香草味多d!超香超入味呀!
新舖面 :)
2009-12-22
$29 (宵夜)
新舖面 :)
  • 新彊香草味鸡中翼
  • 豆浆
  • 大大碗过穚米线(highly recommaned!!)