2019-01-27
今晚男朋友带我去食burger🍔,夜晚7点去到,已经有几个人排队,还好里面的座位都算多,等左5分钟就有位啦,座位之间都宽阔,环境坐得舒服又够chill!Burger种类好多,就算唔食牛,都仲有鱼柳、海鲜可选择。Burgeroom系先睇menu,拣好哂之后出去cashier点餐,之后坐定定等职员送餐。芝士旋风薯条热辣辣的脆薯圈,芝士酱味香浓又唔觉腻,加埋好match!好味到停唔到口!鳕鱼手指配他他酱炸鱼条和酱比较中规中矩,食唔出系鳕鱼,好似平时茶餐厅下午茶果d咁,味道没惊喜。蜜桃冰茶有时候没有期望,反而会有惊喜,蜜桃味香又不会太甜。大烤菇芝士牛肉汉堡超爱吃大啡菇的我,所以就算有选择困难症,今次都9秒9拣到,必食大烤菇芝士牛肉汉堡!烤菇菇味浓郁,牛肉肉质juicy,加埋少少芝士真系perfect match!有d生菜同蕃茄,所以食完都唔会好腻。特量芝士牛肉汉堡男朋友就拣左呢个,分别在于冇大烤菇,但劲多芝士,其他馅都同我拣果个汉堡包一样。
芝士旋风薯条
芝士旋风薯条
鳕鱼手指配他他酱
鳕鱼手指配他他酱
蜜桃冰茶
有时候没有期望,反而会有惊喜,蜜桃味香又不会太甜。
蜜桃冰茶
大烤菇芝士牛肉汉堡