餐厅: Cinnabon (AIRSIDE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-10-01 513 浏览
日头去完街念紧去边食嘢,醒起寻日啱啱开张嘅启德新商场Airside,时间尚早反正几个站就一于过去行下。出地铁连接地下𠮶层大部分都系pastries & bakery,点解拣咗呢间?就系佢大大个嘅肉桂卷吸引我,见有位就坐低休息一阵食件饼😚舖头细小,座位唔多,有几个set配搭,原本想要一个大嘅肉桂卷,后尾男朋友话想试几只味,就拣咗4个细小肉桂卷+饮品set,无记错好似系$68😌小肉桂卷有3只味,原味、焦糖味和朱古力味,可以拣齐3只味试😋 餐饮叫咗荔枝梳打,唔使加钱,梳打唔系出面𠮶啲好甜,个人觉得刚刚好,3款肉桂卷味都好好味,暖笠笠软绵绵的,个人最钟意焦糖味。下次要试大大件的肉桂卷!😚

2023-09-30