2020-12-04 87 浏览
12月食饭 就梗系要约朋友打边炉啦 呢间一锅堂我都嚟咗几次 食物质素高而且价钱合理 今次我同朋友拣咗套餐B 肉嘅种类都唔少😋 我哋拣咗养生药膳汤底 滋补一下😛呢间上菜好细心 啲肉隔离会有名 等你食过好食 识得再嗌边种😋我哋首先嗌晒所有肉类 我最钟意食封门柳 牛肉味好浓郁 而且唔韧👍我朋友就钟意安格斯牛肉 雪花好平均 食落好Juicy 唔怕太干👍我地都嗌咗好多配料 其中印象最深嘅系紫淮山同紫萝卜 相当清甜👍海鲜方面我哋最钟意系鱿鱼 好快就熟又爽口🤤呢间其中一个特色系有花胶 而且份量唔少 配埋我哋个养生汤好夹😋另外我哋都好钟意呢个超巨大蟹柳 蟹柳可以挂汤 咁大条又好满足🤣呢间嘢饮种类都好多 同埋好特别 我好少见有餐厅有蝶豆花茶 所以就拣咗 呢种茶偏清甜 同埋营养价值都好高🤣最后当然要食个乳酪雪糕做结尾😎

我哋拣咗养生药膳汤底 滋补一下😛

海鲜方面我哋最钟意系鱿鱼 好快就熟又爽口🤤