2019-04-29 1340 浏览
系西环, 想揾个地方坐低倾倾个欧洲之旅。 紧系揾间欧洲风一点。 Winstons coffee岩晒心水。 地方小小, 座位不是好多, 我地都系门口等左一阵。 座位唔系太舒服, 但格调一流, 我地坐铺尾位, 岩岩见到出面既公园景, privacy 感高, 同朋友自成一角。 虽然系bar 枱, 但有腰骨既人绝对唔系问题, cafe 里唔会太嘈, 我地都倾得好舒畅。 叫左二杯cappuccino , 一份三文治。 呢款三文治出面比较少见, pesto avocado cheese sandwich. 系用sourdough ! 😍我的最爱。 pesto 份量就比较少, 可能成本较高, 但应该唔系用现成樽装, 仲有夹住新鲜basil ,有啖啖新鲜basil 味。 avocado 酱份量都足但就被pesto 盖过. cheese 都有4 片小小的, 但个人觉得都够足料。 咖啡espresso 底味道比较普通, 迎合大部份人嘅口味,奶打得十分之滑,可惜整杯咖啡唔够热, 温度系微温偏凉,如果再热啲杯咖啡一定再好饮D . 拉花好靓好鲜明! 🤣 同一个花纹,我朋友的明明冇事, 但我个杯就劲似器官, 🤣

叫左二杯cappuccino , 一份三文治。

咖啡espresso 底味道比较普通, 迎合大部份人嘅口味,奶打得十分之滑,可惜整杯咖啡唔够热, 温度系微温偏凉,如果再热啲杯咖啡一定再好饮D . 拉花好靓好鲜明! 🤣 同一个花纹,我朋友的明明冇事, 但我个杯就劲似器官, 🤣 系咪有暗示, 🤣🤣🤣
暗示性咖啡
暗示性咖啡