2021-01-03 411 浏览
坐低黎咗个职员问我地食咩,但佢纸笔都无就咁同我地落单,以为佢咁好记性啦,一路食都无单比我地,点知食完先发觉杯野饮无同我地落单,同返𠮶位职员讲差杯野饮,佢先急急脚去叫人整。好心无记性就唔好咁有信心咁同客人落单,再者应该比单客人对下单系咪就稳阵啲呢?等咗15分钟先黎个Pizza,劲难食.....个饼底焗得太干又太薄,好似食紧饼干咁,上面啲芝士完全无芝士味之后又等咗10分钟,黎咗个叫价$7X既All day breakfast,以为好稳阵啦,点知个菇又干又苦又涩,以为自己食紧中药.......好想知整菇𠮶位小姐有冇食过自己整既哩份黑暗料理系咩味。咬咗啖真系顶唔顺食唔落。成碟野得个牛角包好食,因为系出面订返黎再加热返𠮶种包....同时有送杯餐汤,系蘑菇蒜蓉汤,难饮到好似洗脚水咁😅😅😅最后系一开头漏咗样野饮 Ice Latte,淡到沟咗半杯水咁样,仲要自己额外加$10....饮咗两啖都顶唔顺放弃🙄哩间野....全部啊姐级人士职员,你地啲职员如果试过自己整既野系咩味,仲会唔会咁有自信拎比客人食呢?再唔改善,迟早折埋😀

同时有送杯餐汤,系蘑菇蒜蓉汤,难饮到好似洗脚水咁😅😅😅