2020-04-13 929 浏览
暂时新志兴系我心目中No.1大排档我认为有几道菜一定要试:1. 招牌烧鹅 烧到脆的鹅皮加上甜酸酱 谂起都流口水 新鲜出炉更加正到冇朋友🤤🤤2. 金沙炸鱼皮(咸蛋鱼皮)🐟鱼皮脆卜卜 啖啖好香咸蛋黄味 不得了3. 酥炸筒蚝 🦪蚝身好厚 啖啖肉 外脆内软🤤4. 避风塘茄子 🍆做到避风塘的味道茄子入面仲有鱼肉 用料好大方去过好多次,仲试过炸猪大肠、蒸虾、白切鸡、各种煲类等等,每样都几出色,但上面四碟系必叫!同埋,新志兴主要做街坊生意,价钱公道,份量十足,绝对食到你捧住个肚走👻👻#香港#hongkong#hk#香港美食#hongkongfood#hkfood#彩虹站#彩虹#彩虹美食#牛池湾 #牛池湾美食#新志兴至尊烧鹅大王 #新志兴#大排档#hkfoodie#foodporn #foodstagram #foodblogger#hkfoodblogger#hkfoodblog#foodblog#烧鹅
暂时新志兴系我心目中No.1大排档

我认为有几道菜一定要试: